Izjava o pristupačnosti

  1. Izjava o pristupačnosti

Centar za Socijalnu Skrb Vinkovci – Izjava o pristupačnosti

Ažurirano: prosinac 2019.

Općenito

Web stranica czss-vinkovci.hr u daljnjem tekstu CZSS Vinkovci.

CZSS Vinkovci nastoji osigurati da njegove usluge budu dostupne osobama s invaliditetom. CZSS Vinkovci uložio je značajnu količinu resursa kako bi osigurao da njegova web stranica bude lakša za upotrebu i pristupačnija osobama s invaliditetom, sa snažnim uvjerenjem da svaka osoba ima pravo živjeti dostojanstveno, jednako, udobno i neovisno.

Pristupačnost na CZSS Vinkovci

CZSS Vinkovci čini dostupnim Widget za pristupačnost UserWay koji pokreće namjenski poslužitelj pristupačnosti. Softver omogućuje CZSS Vinkovci da poboljša usklađenost sa Smjernicama o pristupačnosti web sadržaja (WCAG 2.1).

Omogućavanje izbornika pristupačnosti

Izbornik pristupačnosti na CZSS Vinkovci može se omogućiti klikom na ikonu izbornika pristupačnosti koja se pojavljuje na donjem lijevom kutu stranice. Nakon pokretanja izbornika pristupačnosti, pričekajte trenutak dok se izbornik pristupačnosti ne učita u cijelosti.

Izjava o odricanju odgovornosti

CZSS Vinkovci nastavlja s naporima da neprestano poboljšava dostupnost svojih stranica i usluga, vjerujući da je naša kolektivna moralna obveza omogućiti neprimjetno, dostupno i nesmetano korištenje i za one s invaliditetom.

U stalnim naporima da kontinuirano poboljšavamo i rješavamo probleme s pristupom, također redovito skeniramo CZSS Vinkovci s Skenerom pristupačnosti kojim identificiramo i popravljamo sve moguće prepreke pristupačnosti na našoj web stranici. Unatoč našim naporima da sve stranice i sadržaje na CZSS Vinkovci učinimo potpuno dostupnima, neki sadržaji možda još nisu u potpunosti prilagođeni najstrožim standardima pristupačnosti. To je možda rezultat ne pronalaska ili utvrđivanja najprikladnijeg tehnološkog rješenja.

Ovdje za vas

Ako imate poteškoća s bilo kojim sadržajem na CZSS Vinkovci ili vam je potrebna pomoć s bilo kojim dijelom naše web stranice, kontaktirajte nas tijekom uobičajenog radnog vremena kako je detaljno opisano u nastavku i rado ćemo vam pomoći.

Kontaktirajte nas

Ako želite prijaviti problem pristupačnosti, imate bilo kakvih pitanja ili vam je potrebna pomoć, obratite se korisničkoj podršci CZSS Vinkovci kako slijedi:

E-adresa:  korisnik088@mdomsp.hr

Izbornik